George (Gigi) Becali se va afla in fruntea listei partidului sau, PNG-CD, pentru europarlamentare. El va fi urmat de secretarul general Catalin Dancu si de unicul deputat al partidului, Vlad Hogea. Acesta din urma, fost membru PRM, a fost citat in r
George (Gigi) Becali se va afla in fruntea listei partidului sau, PNG-CD, pentru europarlamentare. El va fi urmat de secretarul general Catalin Dancu si de unicul deputat al partidului, Vlad Hogea. Acesta din urma, fost membru PRM, a fost citat in raportul Comisiei Wiesel pentru negarea Holocaustului din Romania si pentru „antisemitism explicit“. Ulterior, Vlad Hogea s-a distantat de textele incriminate, afirmand ca a fost victima „influentelor nocive din PRM“, care au incetat o data cu inscrierea sa in partidul lui Becali. Pe locurile urmatoare din lista PNG se afla lectorul universitar Teodor Godeanu si istoricul Stefania Stroe. Helmut Duckadam, eroul de la Sevilla, vicepresedinte al PNG, ocupa pozitia a sasea. Duckadam a refuzat insa sa dea vreo declaratie politica, preferand sa comenteze situatia echipei „Steaua“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.