Show privat - pentru a patra oara in Romania Intre concertul de la Erevan si cel de la teatrul Keswick din Philadelphia, faimosul chitarist american face o escala la Bucuresti. In urma cu sapte ani, Al Di Meola si-a prezentat proiectul Wor
Show privat - pentru a patra oara in Romania Intre concertul de la Erevan si cel de la teatrul Keswick din Philadelphia, faimosul chitarist american face o escala la Bucuresti. In urma cu sapte ani, Al Di Meola si-a prezentat proiectul World Symphonia pe scena Salii Palatului din Capitala, in cadrul Festivalului International de Chitara Clasica - Bucuresti 2000. "Am cutreierat toata lumea, dar nicaieri nu am fost primit cu atata caldura. Ce pot sa spun? Publicul romanesc m-a facut fericit cu aplauzele pe care mi le-a daruit. Ma bucur ca am putut canta pentru un popor atat de incercat, cu o istorie atat de zbuciumata, de aceea in seara aceasta am cantat mai mult decat imi propusesem, pentru ca publicul romanesc a fost cu totul special", spunea dupa concert Al Di Meola.   INAINTE DE TURNEU. Si pentru ca s-a simtit extraordinar de bine in fata publicului de la noi, de atunci marele chitarist nu a refuzat nici o oferta venita din Romania. Astfel, anul trecut a cantat la Timisoara, la Plai Festival, iar in vara acestui an a onorat si invitatia venita de la Satu-Mare, pentru a participa la Samfest 2007. Si, inainte de turneul pe care il va efectua in Statele Unite, in aceasta seara, impreuna cu Gumbi Ortiz - cajon & Fausto Beccalossi - acordeon, Al Di Meola concerteaza la Eurisko 10 ani, intr-un show privat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.