Consilierii municipali au acceptat ieri, printr-un vot pentru care a pledat insusi maestrul Radu Beligan, cumpararea sediului UNITER (din Enescu, nr. 2-4). Amanat din primavara de mai multe ori, proiectul care prevedea achizitionarea din fondurile Mu
Consilierii municipali au acceptat ieri, printr-un vot pentru care a pledat insusi maestrul Radu Beligan, cumpararea sediului UNITER (din Enescu, nr. 2-4). Amanat din primavara de mai multe ori, proiectul care prevedea achizitionarea din fondurile Municipalitatii a cladirii in care functioneaza UNITER de 15 ani, a fost adoptat prin sufragiile consilierilor din toate partidele. Cu lacrimi in ochi, Ion Caramitru, presedintele UNITER, cel care a indurat umilinta de a vedea, de cateva ori, cum institutia pe care o conduce era pe cale de a-si pierde sediul, le-a multumit totusi membrilor CGMB ca au facut dreptate Teatrului care timp de aproape 20 de zeci de ani "a fost arestat la domicliu". (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.