Carrefour Romania si BRD Finance au lansat cardul Carrefour Mastercard, cu utilizare internationala. Reducerile permanente din magazinele Carrefour, emiterea gratuita si absenta comisionului anual sunt cele mai importante caracteristici ale acestui
Carrefour Romania si BRD Finance au lansat cardul Carrefour Mastercard, cu utilizare internationala. Reducerile permanente din magazinele Carrefour, emiterea gratuita si absenta comisionului anual sunt cele mai importante caracteristici ale acestui card. In plus, clientii au la dispozitie un buget de pana la 20.000 de lei, care poate fi utilizat pentru cumparaturi in tara si strainatate, la orice comerciant care accepta Mastercard. De asemenea, prin intermediul cardului, pot obtine numerar de la orice ATM care afiseaza sigla Mastercard si pot face plati online. Cardul se obtine in orice magazin Carrefour.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.