Milionarul de origine spaniola Alberto Izaga, director executiv al companiei de asigurari Swiss Re, este acuzat ca si-a lovit cu bestialitate fiica in varsta de numai doi ani, provocandu-i micutei fractura craniana. Copila, Yanire Izaga, a murit in s
Milionarul de origine spaniola Alberto Izaga, director executiv al companiei de asigurari Swiss Re, este acuzat ca si-a lovit cu bestialitate fiica in varsta de numai doi ani, provocandu-i micutei fractura craniana. Copila, Yanire Izaga, a murit in spital la doua zile de la internare. La inceputul lunii iunie, Izaga, in varsta de 36 de ani, a fost arestat in apartamentul sau de doua milioane de dolari, situat intr-un luxos cartier londonez, unde locuia impreuna cu sotia sa, Ligia. Politia a fost chemata la fata locului de catre vecinii alertati de tipetele copilului. Copilul a fost ridicat din apartamentul parintilor in stare de inconstienta, de catre o ambulanta. Ieri, tatal ucigas a fost pus sub acuzare, procesul sau urmand sa inceapa in ianuarie. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.