Firmele romanesti cheltuiesc, in medie, doar 87 de euro pe an pentru fiecare angajat, aproape jumatate din directorii de resurse umane fiind convinsi ca cea mai buna metoda de perfectionare este calificarea la locul de munca, arata un studiu al Busin
Firmele romanesti cheltuiesc, in medie, doar 87 de euro pe an pentru fiecare angajat, aproape jumatate din directorii de resurse umane fiind convinsi ca cea mai buna metoda de perfectionare este calificarea la locul de munca, arata un studiu al Business-Edu, in colaborare cu Corporate Dynamics.

30% dintre firme nu au alocat insa nici un ban pentru training pentru 2007, astfel ca media banilor pe angajat de catre firmele care cheltuiesc pentru perfectionarea personalului este de 125 de euro, ceea ce, raportat la preturile de pe piata de training romaneasca, inseamna doar doua zile pe an pentru fiecare angajat.

La polul opus, top-managerii au parte de mai multa atentie din partea companiei, cheltuielile pentru training fiind de 247 de euro pe an. Cu toate acestea, prezenta la traininguri a managerilor este cu o treime mai mica decat cea a celorlalti angajati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.