Intrebat cum comenteaza actiunea CNCD impotriva sa, Basescu a lasat sa se inteleaga ca a fost vorba doar de o afirmatie compensatorie fata de armeni, dupa ce l-a numit public pe Varujan Vosganian drept "un ministru incompetent". "Numai ca Varujan Vos
Intrebat cum comenteaza actiunea CNCD impotriva sa, Basescu a lasat sa se inteleaga ca a fost vorba doar de o afirmatie compensatorie fata de armeni, dupa ce l-a numit public pe Varujan Vosganian drept "un ministru incompetent". "Numai ca Varujan Vosganian nu si-a rezolvat problema", a continuat Basescu. Acesta s-a referit in continuare la faptul ca proiectul de buget elaborat la Ministerul Economiei si Finantelor nu prevede fonduri pentru achizitionarea unei noi aeronave prezidentiale, ca un semn al supararii lui Vosganian. "Nu a taiat doua avioane pentru presedinte, ci a taiat doua avioane pentru TAROM", a spus Basescu precizand ca este vorba de un acord incheiat intre fostii premieri ai Romaniei si Frantei, Adrian Nastase, respectiv Jean-Pierre Raffarin, pentru achizitionarea a patru aeronave Airbus.
In replica la afirmatiile acide ale lui Basescu, Varujan Vosganian a afirmat ca presedintele "are sufletul macinat de ura", declaratiile acestuia fiind determinate de faptul ca Executivul a avut capacitatea de a gasi fondurile necesare pentru majorarea pensiilor. La randul sau, Cristian Adomnitei a apreciat ca afirmatiile lui Basescu cu privire la sistemul de invatamant dovedesc necunosterea realitatilor din domeniu, aratand ca seful statului este prost informat de catre consilierii sai. (A.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.