O puternica explozie s-a produs, vineri dimineata, in jurul orei 8, la un bloc din cartierul Dumbrava al orasului Zalau (Salaj), in urma deflagratiei provocate de o acumulare de gaze, mai multe persoane fiind prinse sub daramaturi si ranite,

O puternica explozie s-a produs, vineri dimineata, in jurul orei 8, la un bloc din cartierul Dumbrava al orasului Zalau (Salaj), in urma deflagratiei provocate de o acumulare de gaze, mai multe persoane fiind prinse sub daramaturi si ranite, transmite MEDIAFAX.   Este vorba de un bloc de patru etaje, situat la o suta de mteri de o statie de benzina din carteirul Dumbrava. Deflagratia s-a produs in urma unei acumulari de gaze, la parterul blocului, in momentul in care oamenii au aprins lumina. Seful ISU Salaj, col. Gheorghe Labo, a precizat ca structura blocului  a fost afectata, cladirea putandu-se prabusi in orice moment. La ora transmiterii acestei stiri, sapte persoane au fost scoase si trasnportate de urgenta la spital. Dintre acestea, un barbat a murit. Doua fete care au in jur de 15 ani sunt in stare foarte grava. Un alt tanar este cautat, existand informatii ca acesta se afla intr-un dormitor la parterul blocului in momentul exploziei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.