In urma cu cateva zile s-au incaierat pe scena MTV Video Music Awards. Joi au primit invitatia de a urca in ring. Tommy Lee si Kid Rock analizeaza oferta venita de la patronul unui club de noapte. Pamela Anderson ce o zice? DISPUTA. Tommy
In urma cu cateva zile s-au incaierat pe scena MTV Video Music Awards. Joi au primit invitatia de a urca in ring. Tommy Lee si Kid Rock analizeaza oferta venita de la patronul unui club de noapte. Pamela Anderson ce o zice? DISPUTA. Tommy Lee si Kid Rock - protagonistii unei incaierari la MTV Video Music Awards - au fost invitati sa-si rezolve diferendele in ringul de box, pentru 1 milion de dolari, relateaza site-ul Bang Showbiz. Patronul unui club de noapte din Las Vegas, pe nume Jeff Beacher, doreste ca cei doi fosti soti ai Pamelei Anderson sa se lupte in ring, iar castigatorul sa ia toti banii. a€žCu totii stim ca se bat din cauza Pamelei Anderson. Ce mod mai bun de a-si rezolva problemele daca nu un meci de box? Le dau un milion de dolari. Sper sa vrea sa urce in ring si sa-l castige!", a declarat Beacher. Fanii celor doi catareti par entuziasmati de aceasta pontentiala disputa si propun ca Pamela Anderson, fosta sotie a celor doua staruri, sa fie doamna care anunta reprizele in ring!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.