Sting, solistul trupei The Police, care in prezent sustine o serie de concerte in cadrul turneului de reunire, a fost fotografiat in timp ce iesea dintr-un celebru bordel din Hamburg, Germania, miercuri dimineata, informeaza thisislondon.c

Sting, solistul trupei The Police, care in prezent sustine o serie de concerte in cadrul turneului de reunire, a fost fotografiat in timp ce iesea dintr-un celebru bordel din Hamburg, Germania, miercuri dimineata, informeaza thisislondon.co.uksi Bild. Sting a preferat prostituatele din bordelul a€žClub Relax". Atat Sting cat si Trudie, sotia sa, recunosc ca au facut o pasiune pentru cluburile in care se poate face schimb de parteneri sexuali. RELAXARE. Sting a fost fotografiat in timp ce iesea dintr-unul din cele mai celebre bordeluri din Germania, clubul de noapte Relax, miercuri dimineata, dupa ce cu o seara inainte a sustinut alaturi de colegii sai din trupa The Police un concert la arena HSV din Hamburg. Sting, in varsta de 55 de ani, la vederea fotografilor, a incercat sa se ascunda pe bancheta din spate a masinii sale, fiind flancat de doua garzi de corp. Clubul Relax, unul dintre bordelurile de lux ale orasului Hamburg, se descrie ca un "club de strip tease" care este frecventat in fiecare noapte de "peste 40 de top modele". In Germania, bordelurile sunt legale, iar clubul Relax este unul dintre cele mai cunoscute in domeniu. "Top modelele" acompaniaza clientii la piscina, sauna si jacuzzi si sunt platite de obicei pe ora. VOCE IN LOC DE BANI. Tabloidul german Bild a titrat: "Ce a facut Sting la unul dintre bordelurile de top (din Germania n.r.)?". "Ce a facut acesta inauntru nu este foarte clar", scrie tot Bild, care speculeaza faptul ca Sting le-a incantat pe angajatele clubului cu o interpretare a hitului trupei The Police "Roxanne", o melodie despre o prostituata. Un purtator de cuvant din partea clubului a declarat ca stie ca Sting a fost fotografiat in parcarea cladirii, dar a negat ca acesta si-ar fi petrecut timpul inauntru. Purtatorul de cuvant al lui Sting a declarat: "Sting si sotia sa si-au manifestat deschis interesul pentru cluburile de strip tease. Nu stiu daca a fost in acel club. Totusi, nu as fi asa de surprins sa fi fost acolo. Nu este un lucru rusinos". Intr-un interviu acordat in 2004, sotia cantaretului, Trudie Styler, a declarat ca ei si sotului sau le place sa viziteze cluburi in care se face schimb de parteneri sexuali si ca i-ar placea sa se uite la Sting in timp ce face sex cu o alta femeie. Declaratiile au facut rapid inconjurul lumii. Ulterior, Styler a mai dat un interviu in care a parut ca doreste sa retracteze declaratiile, sustinand ca totul a fost o gluma. Sting si Trudie sunt casatoriti din 1992 si au impreuna patru copii. Sting mai are doi copii dintr-o casatorie anterioara cu actrita Frances Tomelty.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.