O simpla asemanare de nume l-a transformat pe seful FR de Atletism intr-un spargator de case. Totul s-a intamplat acum 13 ani, la Atena, cu ocazia Campionatelor Balcanice care au avut loc in 1994, in Grecia. Delegatia Romaniei sosise cu o zi inainte
O simpla asemanare de nume l-a transformat pe seful FR de Atletism intr-un spargator de case. Totul s-a intamplat acum 13 ani, la Atena, cu ocazia Campionatelor Balcanice care au avut loc in 1994, in Grecia. Delegatia Romaniei sosise cu o zi inainte de concurs pe aeroportul din Atena. Pentru ca aveau pasaport colectiv, toti membrii delegatiei au trecut de controlul vamal si li s-a aplicat viza de intrare pe pasaport. A existat, insa, o singura exceptie: Sorin Matei. „Am fost mirat pentru ca stiam ca nu facusem absolut nimic. Mi-au mai spus sa astept, fara sa-mi ofere nici o explicatie. Am vazut ca se agitau, ca dadeau tot felul de telefoane. Colegii mei trecusera si deja erau imbarcati in autocarul care ii transporta la hotel. Trecusera, deja, mai mult de doua ore si vamesii greci nu dadeau nici un semn ca ar dori sa-mi dea drumul. Le-am spus colegilor mei sa plece, fiindca o sa ajung si eu cu un taxi”, si-a amintit Sorin Matei.

A fost tratat ca un infractor
Dupa plecarea restului delegatiei, politistii au inceput sa devina si mai agresivi. Fara sa inteleaga ce se intampla, actualul presedinte al FRA a inceput sa tre mure. Mai mult, ofiterii vamali se dotasera intre timp si cu pistoale, spray-uri paralizante si bastoane de cauciuc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.