Pretul uleiului se va majora cu aproximativ 30% in aceasta luna si va continua sa creasca, in functie de ritmul de majorare a pretului la semintele de floarea- soarelui, au declarat, ieri, reprezentanti din industria uleiului. In prezent, semintele
Pretul uleiului se va majora cu aproximativ 30% in aceasta luna si va continua sa creasca, in functie de ritmul de majorare a pretului la semintele de floarea- soarelui, au declarat, ieri, reprezentanti din industria uleiului. In prezent, semintele de floarea-soarelui din noua recolta se achizitioneaza cu 10.500 lei vechi/kg, in timp ce, in aceeasi perioada a anului trecut, pretul materiei prime era de numai 6.800-7.000 lei vechi/kg. In prezent, un litru de ulei se vinde in marile lanturi de supermarketuri cu preturi cuprinse intre 38.000 lei vechi si 45.000 lei vechi, in timp ce in magazinele de cartier, preturile au ajuns si la 60.000 lei pe litru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.