Un vis devine realitate. Pregatirile pentru Festivalul Laura Stoica se afla pe ultima suta de metri. Preselectiile pentru concursul de interpretare, singura sectiune a Festivalului, se vor desfasura azi si maine, incepand cu ora 10.00, la sala "Nichi
Un vis devine realitate. Pregatirile pentru Festivalul Laura Stoica se afla pe ultima suta de metri. Preselectiile pentru concursul de interpretare, singura sectiune a Festivalului, se vor desfasura azi si maine, incepand cu ora 10.00, la sala "Nichita Stanescu" a Centrului Cultural al Ministerului Internelor, Reformei si Administratiei. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.laurastoica.ro. Festivalul Laura Stoica, ce are ca scop descoperirea si incurajarea tinerelor talente, se va desfasura in perioada 8 - 10 octombrie si va cuprinde, pe langa concursul de interpretare, recitalurile unor artisti celebri, prieteni si colegi ai Laurei Stoica.Castigatorul trofeului va fi recompensat cu un premiu de 5.000 de euro. Biletele s-au pus in vanzare la Magazinul Muzica, Reteaua de magazine Diverta si pe Internet la www.laurastoica.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.