Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) are uniforme noi. Ele au fost admirate joi la serbarea Zilei pompierilor, in Bucuresti si in tara. Tinuta a fost schimbata pentru a fi aceeasi la pompieri si la angajatii Protectiei Civile, care
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) are uniforme noi. Ele au fost admirate joi la serbarea Zilei pompierilor, in Bucuresti si in tara. Tinuta a fost schimbata pentru a fi aceeasi la pompieri si la angajatii Protectiei Civile, care s-au reunit in anul 2004 sub conducerea aceluiasi inspectorat. Uniforma, bleumarin inchis, este confectionata din stofa si are urmatoarele articole: veston, pantalon pentru barbati, pantalon si fusta pentru femei, camasa cu mineca lunga, camasa-bluza, blazon, scurta, cravata, pantofi si ghete pentru barbati. Cea de iarna - pantofi si cizme pentru femei, fular, pulover, caciula, sapca pentru barbati, palarie pentru femei, manusi si curea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.