Colorant pentru parul pubian. Lubrifiant ecologic. Bara de striptis la domiciliu. Iata cateva dintre noile accesorii sexuale din colectia toamna-iarna 2007, lansate recent pe piata din Franta.

Evident va intrebati ce cauta la o rubrica de
Colorant pentru parul pubian. Lubrifiant ecologic. Bara de striptis la domiciliu. Iata cateva dintre noile accesorii sexuale din colectia toamna-iarna 2007, lansate recent pe piata din Franta.

Evident va intrebati ce cauta la o rubrica de sex un nou colorant de par. Ei bine, noul produs este destinat colorarii parului pubian. In culori clasice: castaniu, blond, negru, dar si in nuante exotice. Se pare ca producatorul a plecat de la beneficiile cromoterapiei, folosind culoarea pentru stimularea sexuala a partenerilor.


E VREMEA ECO. Totul e eco in jurul nostru: masini ecologice, produse alimentare ecologice, incaltaminte si imbracaminte ecologice. Dar v-ati gandit la accesoriile sexuale eco? Unul dintre acestea este noul lubrifiant care, potrivit producatorului, nu contine conservanti, nu contine coloranti de sinteza si n-are nici o urma de silicon. Adica este 100% natural. Glicerina vegetala este materia prima de baza. Potrivit etichetei, noul lubrifiant este extrem de eficient si, culmea, este foarte... delicios. Contine arome naturale pentru toate gusturile: de coca, vanilie, banana, caisa etc.


DVD SI JARTiERA. O bara de inox, reglabila, de 1,90 pana la 3 metri. Se instaleaza usor si se vinde impreuna cu un DVD, care contine un set de exercitii de dans la bara.

V-ati dat seama ca este vorba de o bara de dans erotic la domiciliu. Ce si-au zis producatorii: decat sa aduci dansatoarea acasa, mai bine aduci bara si ii pui partenerei DVD-ul in brate. Dupa care o pui la treaba. Daca vi se pare interesanta oferta, producatorul este dispus sa va furnizeze si o jartiera, accesoriu cu traditie bogata in acest gen de partide.


LA PSIHOLOG. Conferentiar doctor Daniel Popescu este de parere ca noua colectie de accesorii erotice se diversifica si da dovada de multa imaginatie. Ceea ce nu-i deloc rau. Dar pastrarea masurii e buna, inclusiv in sex! "Sunt accesorii cu rol de excitare sexuala a ambilor parteneri. Poate fi o experienta, o aventura... Dar atat. Cand unul dintre parteneri devine dependent de asemenea accesorii sau actul sexual este compromis fara aceste jucarii, este o problema. Care nu se rezolva la magazin, ci la psiholog sau la medic", sustine conferentiar doctor Daniel Popescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.