Chiar si politicienii de prim rang au uneori preocupari omenesti. Potrivit presei din Croatia, ministrul britanic al Justitiei, Jack Straw, a facut o adevarata pasiune pentru sefa diplomatiei de la Zagreb, Kolinda Grabar-Kitarovic. Ziarul "24 Sata"
Chiar si politicienii de prim rang au uneori preocupari omenesti. Potrivit presei din Croatia, ministrul britanic al Justitiei, Jack Straw, a facut o adevarata pasiune pentru sefa diplomatiei de la Zagreb, Kolinda Grabar-Kitarovic. Ziarul "24 Sata" a publicat de curind o fotografie, in care Straw se uita "cu jind" dupa Kolinda Grabar, la o reuniune a ministrilor europeni. Sub poza, publicatia a scris "Straw, impresionat de aspectul fizic al Kolindei Grabar-Kitarovic". Sefa diplomatiei croate a reactionat insa intr-un mod foarte profesionist. "Am relatii bune cu toti ministrii. M-ar deranja daca m-ar privi doar ca pe o femeie si nu ca pe un politician", a declarat ea pentru cotidianul "Slobodna Dalmacija". (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.