Prezent pe tabloul principal al turneului international "BCR Open Romania 2007" la insistentele organizatorilor, Victor Hanescu a reusit sa treaca peste momentele nefaste cauzate de neacomodarea de dupa perioada de refacere si a mai bifat, ieri, inca
Prezent pe tabloul principal al turneului international "BCR Open Romania 2007" la insistentele organizatorilor, Victor Hanescu a reusit sa treaca peste momentele nefaste cauzate de neacomodarea de dupa perioada de refacere si a mai bifat, ieri, inca o victorie pe terenul central al arenei din Parcul cu Platani. Puternic motivat de fani dar si de dorinta de a reveni la forma care l-a consacrat in circuitul ATP, Hanescu a acces in sferturile de finala dupa ce a dispus lejer de al optulea favorit, spaniolul Albert Montanes, cu scorul de 6-3, 6-2, la capatul unei partide pe care a dominat-o categoric. Din pacate, cel de-al doilea roman prezent pe tabloul principal, Andrei Pavel, n-a reusit in debutul reuniunii de ieri sa obtina biletul pentru sferturi, cedand in fata italianului Potito Starace (cap de serie nr. 3), cu scorul de 3-6, 3-6, si a ratat, astfel, si intalnirea cu Victor Hanescu. In alta ordine de idei, pentru performanta realizata, Hanescu si-a asigurat un bonus de 40 de puncte ATP si un cec in valoare totala de 9.300 de euro, in vreme ce Andrei Pavel s-a multumit cu un bonus de 15 puncte ATP si un cec in valoare totala de 5.500 de euro. Aseara, dupa inchiderea editiei, cele doua vedete ale echipei noastre de Cupa Davis au evoluat pe arena centrala in semifinalele intrecerii de dublu impotriva cuplului format din Martin Garcia si Sebastian Preto.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.