Presedintele PIN, Cozmin Gusa, multumeste anticipat membrilor Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut (MISA) care strang semnaturi de sustinere a candidatilor partidului pentru Parlamentul European, declarand ca simpatizeaza aceasta miscare,
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, multumeste anticipat membrilor Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut (MISA) care strang semnaturi de sustinere a candidatilor partidului pentru Parlamentul European, declarand ca simpatizeaza aceasta miscare, transmite corespondentul Mediafax. Gusa a declarat ieri, la Cluj, ca a aflat ca pe forumurile pe care intra yoghinii de la MISA se face propaganda PIN, iar membrii miscarii sunt indemnati sa stranga semnaturi pentru partid. "Nu stiam ca este atat de mare sustinerea. Am avut trei colege care fac yoga in cadrul MISA. Ma bucur ca yoghinii de la MISA ne sustin pe noi. Le si multumesc in avans pentru sustinere", a afirmat Gusa. El l-a acuzat pe Traian Basescu ca nu a multumit si el yoghinilor de la MISA pentru sprijinul dat in alegerile din 2004. "Traian Basescu a ajuns presedinte al Romaniei cu sprijinul direct al celor de la MISA, care au fost in 2004 intre 250.000-300.000 de voturi, dupa care a uitat sa le multumeasca. Daca Basescu a ajuns presedinte cu voturile lor, nu inteleg de ce Lavinia Şandru nu poate ajunge in PE cu sprijinul celor de la MISA”, a spus liderul PIN.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.