Cel mai important meci amical al anului pentru echipa nationala, cel de la Koln, cu Germania, s-a terminat prost pentru tricolorii lui Victor Piturca, 1-3. Cu toate acestea, oficialii Federatiei s-au declarat multumiti de acest esec, considerand ca
Cel mai important meci amical al anului pentru echipa nationala, cel de la Koln, cu Germania, s-a terminat prost pentru tricolorii lui Victor Piturca, 1-3. Cu toate acestea, oficialii Federatiei s-au declarat multumiti de acest esec, considerand ca a venit la momentul oportun pentru a-i face pe jucatori sa uite de seria de 14 meciuri fara infrangere.

Antrenorul reprezentativei Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca esecul din amicalul cu Germania este un „dus rece“ care le prinde bine „tricolorilor“ in perspectiva meciurilor foarte importante din finalul campaniei de calificare la Euro 2008. „Nu sunt suparat, nu am de ce. Ne-a prins bine acest dus rece in perspectiva partidelor viitoare”, a declarat Piturca. De aceeasi parere a fost si directorul general al FRF, Ionut Lupescu: „Infrangerea a picat intr-un moment foarte bun. Important pentru noi este ca trebuie sa invatam din acest joc. La acest nivel trebuie sa ajungem.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.