Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca CNCD ar trebui sa se sesizeze si in cazul bancurilor cu olteni, moldoveni, ardeleni, referindu-se la faptul ca se afla din nou in atentia institutiei pentru afirmatiile referitoare la armeni, facute l
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca CNCD ar trebui sa se sesizeze si in cazul bancurilor cu olteni, moldoveni, ardeleni, referindu-se la faptul ca se afla din nou in atentia institutiei pentru afirmatiile referitoare la armeni, facute la externarea sa din spital, dupa operatia la tiroida. Basescu a precizat ca, atunci cand a vorbit despre medicul Mircea Ghemigian numindu-l „armean competent“, s-a gandit la faptul ca a spus despre ministrul economiei si finantelor Varujan Vosganian ca este incompetent.

Basescu a precizat ca „incompetentul“ ministru de finante Varujan Vosganian, „neintelegand ce face“, a taiat finantarea pentru achizitia a doua avioane Airbus pentru Tarom, crezand ca „taie doua avioane pentru presedinte“. Potrivit lui Basescu, decizia lui Vosganian dovedeste ca acesta nu a inteles ce face in momentul in care a hotarat sa suspende finantarea pentru achizitia a doua avioane despre care credea ca ar fi destinate companiei Romavia, pentru a-l deservi pe presedinte. „Varujan Vosganian nu si-a rezolvat problem a de incompetenta: a venit sa o consolideze. A lasat sa se inteleaga ca la suparare a taiat doua avioane care erau pentru presedinte si nu si-a dat seama ca a taiat doua avioane pentru Tarom“, a spus Basescu. El a tinut sa mentioneze ca niciodata nu au fost bugetate avioane pentru Romavia, iar ceea ce a taiat ministrul finantelor este intelegerea fostului prim-ministru Adrian Nastase cu fostul premier francez Jean Pierre Raffarin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.