La sute de milioane de euro se ridica investitiile pentru Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta (ISU). Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat ieri ca este multumit de activitatea pompierilor militari, in condi
La sute de milioane de euro se ridica investitiile pentru Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta (ISU). Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat ieri ca este multumit de activitatea pompierilor militari, in conditiile dotarilor slabe, adaugand ca din 2008 va incepe un amplu program de dotare tehnica pentru toate unitatile. "Anul viitor vom demara cel mai amplu program de inzestrare a ISU, plecand de la autospeciale pentru incendii si pana la cele de descarcerare", a spus David la ceremoniile de la Ziua Pompierilor Militari. Demnitarul a adaugat ca dotarea la standarde europene va fi finalizata in cativa ani. "Avem o centralizare a necesarului de dotare (..). Ramane sa finalizam atat procesul de evaluare interna, cat si discutiile cu Ministerul Finantelor, pentru a asigura fara probleme resursele necesare", a explicat David.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.