In  primele 100 de zile de zbor Bucuresti - New York, Delta Air Lines a inregistrat un grad de ocupare de 80%. Printre destinatiile preferate de clientii romani s-au numarat orase ca Los Angeles, San Francisco, Seatle sau Atlanta. ''Am observat
In primele 100 de zile de zbor Bucuresti - New York, Delta Air Lines a inregistrat un grad de ocupare de 80%. Printre destinatiile preferate de clientii romani s-au numarat orase ca Los Angeles, San Francisco, Seatle sau Atlanta. ''Am observat o cerere foarte mare pentru aceasta cursa din partea celor care calatoresc atat in interes de afaceri, cat si personal pentru preturile competitive de zbor catre Statele Unite si pentru hub-ul JFK din New York, care ofera aproximativ 40 de conexiuni catre mai multe destinatii din Statele Unite'', a declarat Corina Enciu, manager de vanzari la Delta Romania.Compania a inregistrat in luna iunie o crestere a profitului operational, pentru a cincea oara consecutiv. ''Exceptand reorganizarea companiei si chestiunile legate de acest aspect, veniturile Delta inainte de plata taxelor au fost de 373 milioane de dolari, cu 200 milioane de dolari mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. In luna august 2007 am inregistrat un numar record de pasageri, gradul de ocupare a aeronavelor fiind de 84,3%'', a spus Kimberley Long-Urbanetz, Regional Manager Sales. Delta Air Lines opereaza curse comerciale catre 315 destinatii din 54 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.