China intentioneaza sa majoreze de patru ori rezervele sale strategice de petrol, pana la aproximativ 12 milioane tone pana in 2010, a afirmat joi presa chineza, citata de AFP. Directorul adjunct al Comisiei Nationale pentru Reforma si Dezvoltare (pr
China intentioneaza sa majoreze de patru ori rezervele sale strategice de petrol, pana la aproximativ 12 milioane tone pana in 2010, a afirmat joi presa chineza, citata de AFP. Directorul adjunct al Comisiei Nationale pentru Reforma si Dezvoltare (principal organism de planificare economica din China), Chen Deming, a afirmat, cu ocazia unui forum din Statele Unite ale Americii, ca China va majora progresiv rezervele sale strategice, pana la nivelul de 12 milioane tone, relateaza AFP. Acesta a subliniat in egala masura ca deocamdata nu este momentul potrivit pentru demararea acestei operatiuni, avand in vedere ca pretul petrolului pe pietele internationale a atins un nivel record, transmite NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.