Asa cum a si promis dupa scandalizantele momente de la meciul dintre Politehnica Timisoara si Rapid Bucuresti, cand atacantul echipei banatene Ionel Ganea l-a bruscat intr-o maniera golaneasca pe asistentul oradean Dorel Mudura, fapta in urma care
Asa cum a si promis dupa scandalizantele momente de la meciul dintre Politehnica Timisoara si Rapid Bucuresti, cand atacantul echipei banatene Ionel Ganea l-a bruscat intr-o maniera golaneasca pe asistentul oradean Dorel Mudura, fapta in urma careia fostul international a fost sanctionat cu o suspendare pe durata a 22 de etape a fost reanalizata, ieri, de catre Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal. Respectivul organ federal a decis sa mentina sanctiunea dictata anterior de Comisia de Disciplina, considerand ca intre timp nu s-au adus argumente suficiente pentru ca fotbalistul sa beneficieze de asteptata clementa, lucru cu care presedintele gruparii timisorene, Gheorghe Chivorchian, n-a fost de acord, considerand ca Ganea ar fi meritat minimumul de pedeapsa, adica numai 16 etape, pe considerentul ca nu este recidivist.
Timisorenii spun ca vor contestatie
Amintitul conducator al trupei din Banat a spus ulterior ca va contesta aceasta decizie la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF), invocand argumentele susmentionate: "Sunt dezamagit, ma asteptam sa se admita probele. N-a fost admisa nici o proba si s-a mentinut decizia initiala. Au fost mai multe cazuri in care s-au redus sanctiunile chiar si pana la jumatate. Probabil ca Timisoara trebuie sa suporte sanctiunile pana la final. Asta este, mergem mai departe. Din punctul meu de vedere, cred ca Ganea trebuia sa suporte o pedeapsa, dar nu de asa maniera. A primit o pedeapsa de 22 de etape, pedeapsa maxima, adica un cumul de 3 pedepse, cand trebuia sa primeasca numai 16. Ionel va continua activitatea de fotbalist si vom face in continuare apel la CAF. Jucatorul este dezamagit, am crezut ca o comisie abilitata trebuia sa tina cont si de gestul lui Ganea, dar si de regulamentele in vigoare", a mai declarat Gheorghe Chivorchian, la finalul sedintei Comisiei de Apel. Chestionat asupra acestei probleme, fotbalistul Ionel Ganea nu a dorit sa comenteze in nici un fel decizia comisiei, cerandu-le ziaristilor prezenti sa nu il mai "hartuiasca".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.