Combaterea chiulangismului Suparat ca a fost nevoit sa suspende sedinta de plen de ieri din cauza lipsei de cvorum la doar o ora de la deschidere, presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu a decis ca Regulamentul  acestui for sa fie mod
Combaterea chiulangismului Suparat ca a fost nevoit sa suspende sedinta de plen de ieri din cauza lipsei de cvorum la doar o ora de la deschidere, presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu a decis ca Regulamentul  acestui for sa fie modificat de urgenta in sensul sanctionarii financiare a celor care chiulesc nejustificat. Aceasta sanctiune ar insemna pierderea a aproximativ 150 RON/zi chiulita din indemnizatia lunara de aproximativ 4500 RON. "Duceti-va luni la scoala si invatati ca legea se respecta si veniti marti toti sa putem vota", le-a recomandat Vacaroiu senatorilor, cu referire la faptul ca luni alesii nu vor lucra pentru a putea participa in teritoriu la deschiderea anului scolar.
     


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.