O femeie din Bucuresti a fost prinsa zilele trecute cind vindea droguri unui politist sub acoperire. Ea este al patrulea dealer stradal retinut anul acesta pe strada Lizeanu de linga Obor.

Traficanta de droguri Narghita Iancu, in virsta de 31 de ani, a fost denuntata politistilor de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Ilfov de un client. „Dotat" cu bani insemnati criminalistic, un politist s-a declarat narcoman si a cumparat de la aceasta, cu 150 de lei, trei doze de heroina. La scurt timp de la flagrant, o alta echipa de politisti impreuna cu mascatii de la Serviciul Politiei pentru Interventie Rapida (SPIR) au cotrobait cu miinile bagate in manusi chirurgicale prin gunoaiele din curte si in locuinta femeii de pe strada Lizeanu, unde au gasit banii de la politist, mai multe seringi, cintare si alte citeva grame de heroina. A mai fost retinuta si Georgiana Radu, de 29 de ani, la care s-au gasit 0,08 grame de heroina. Vecinii traficantei, surprinsi intr-o discutie despre „doua doze", ne-au declarat ca este imposibil ca in acea locuinta sa se vinda droguri si ca in timpul perchezitiei ei nu erau acasa. Procurorii au retinut-o pe Narghita Iancu pentru 29 de zile.

Politistii de la Crima Organizata spun ca zona Lizeanu este o piata de droguri importanta din Capitala. Aici, de la inceputul anului, ei au retinut mai multi traficanti care faceau parte din doua grupari, iar alti trei dealeri stradali, adica traficanti de mai mica anvergura, au fost prinsi de politistii sectorului 2.