Terenurile detinute de ADS vor trece in administrarea Consiliilor Locale, exceptie facand suprafetele care au rezultat in urma unor indiguiri si desecari (circa 200.000 ha), iar o decizie in acest sens va fi adoptata pana la finele lunii octombrie a.
Terenurile detinute de ADS vor trece in administrarea Consiliilor Locale, exceptie facand suprafetele care au rezultat in urma unor indiguiri si desecari (circa 200.000 ha), iar o decizie in acest sens va fi adoptata pana la finele lunii octombrie a.c. Aceasta trecere este o masura care a fost enuntata si de fostul ministru al Agriculturii, Dan Motreanu, dar nu a fost pusa in practica deocamdata. "Avem in vedere si se va lua decizia politica inainte de octombrie, trecerea suprafetelor detinute de ADS, altele decat cele obtinute prin desecare sau indiguiri, la Consiliile Locale in hotarul carora se afla. (...) Destinatia lor depinde de politica Consiliilor Locale. Pot fi restituite sau le pot folosi concesionandu-le pentru a-si face venituri", a declarat ieri ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.