Claudia Patrascanu, solista formatiei Sexxy, este candidata de astazi la titlul „Sex Bomb Gardianul“, competitie in urma careia va fi aleasa „cea mai sexy vedeta din Romania“. Juriul este format din cititorii nostri, care tre
Claudia Patrascanu, solista formatiei Sexxy, este candidata de astazi la titlul „Sex Bomb Gardianul“, competitie in urma careia va fi aleasa „cea mai sexy vedeta din Romania“. Juriul este format din cititorii nostri, care trebuie sa acorde o nota vedetei preferete, pe site-ul www.gardianul.ro. Castigatoarea va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Claudia este fara indoiala una dintre cele mai sexy prezente feminine din muzica romaneasca. Este o Balanta optimista si loiala din Constanta, nascuta in 1980. La 16 ani, s-a dus in auditie la compozitorul Dumitru Lupu, care i-a facut doua piese. In vara aceea a cantat pe litoral si l-a cunoscut astfel pe Robbie G., care i-a compus o piesa pentru festivalul „Stelutele Marii“. Acolo l-a cunoscut pe Costi Ionita. A debutat in 1998 in trupa „Exotic“, avandu-le colege de scena pe Julia Chelaru, actuala Essenza si Andreea Banica, fosta Blondy. Fetele au avut mare succes la vremea lor, insa lucrurile n-au mai mers si au decis sa se desparta. O perioada, Claudia a cantat in formatia „Sexxy“ alaturi de Julia, dar s-au certat si fiecare a inceput o car iera solo mai mult sau mai putin incununata de succes. Atat de tare s-au racit relatiile intre cele doua foste prietene, incat Julia nici nu a invitat-o la nunta pe cea cu care si-a petrecut o buna parte din viata. Nici Andreea Banica nu s-a aflat pe lista de invitati. Fetele continua sa-si arunce replici taioase ori de cate ori li se da ocazia si fiecare da vina pe cealalta pentru situatia creata.

Dupa ce a cantat multa vreme singura, Claudia a hotarat sa adopte imaginea internationalelor „Pussycat Dolls“ si sa-si angajeze dansatori. A vrut ca si coregrafia trupei sa fie leita cu cea a „papusilor“ mai sus numite si pentru asta si-a angajat cei mai talentati dansatori pe care i-a gasit pe piata. Buna negociatoare, s-a si targuit pentru asta si a reusit sa obtina un pret mult mai bun decat cel initial, adica 300 de euro in loc de cei 500 propusi de dansatori. Claudia a pornit intr-un turneu de promovare pe la televiziuni, platin-du-i pe cei cinci dansatori cu cate 200 lei de caciula pentru fiecare aparitie.



A primit 2.000 de dolari la o cåntare
Claudia a sucit mintile multor barbati si nu putini au fost aceia care si-au incercat norocul la inima brunetei. Anul trecut, cantareata a fost invitata de un bogatas spaniol la una din petrecerile private pe care acesta le-a dat la Madrid. Pentru numai cateva ore la microfon, Claudia a primit nici mai mult, nici mai putin de 2.000 de dolari. Mai mult, sarbatoritul i-a asigurat brunetei si drumul cu avionul dus-intors, dar si cazare pentru trei zile in capitala spaniola. Avand in vedere ca l-a avut coleg de scena pe Liviu Mititelu, mai mult ca sigur ca cei prezenti la petrecere si-au deschis portofelele si suma ceruta initial a crescut considerabil. Nici la capitolul barbati, bruneta nu sta prost. Chiar daca nu a fost subiectul tabloidelor in ceea ce priveste viata amoroasa, Claudia a stiut ce sa aleaga. Nu da detalii despre relatiile sale, insa paparazi au surprins-o de multe ori in compania unui arab, Mohammad El Badou pe numele lui, unul dintre patronii revistei Spy, al firmei de cosmetice Ruby Rose sau al farmaciilor SensiBlu. Dragostea dintre cei doi nu a durat foarte mult, pentru ca arabul si-a dorit ceva nou si a ales-o pe Claudia de la Cream in locul brunetei de la Sexxy. S-a plictisit insa destul de repede de fitele de vedeta si a terminat si pseudorelatia cu Cream. Dupa despartirea de arab, Claudia a inceput o noua relatie cu un ilustru necunoscut, dupa ce a fost mult timp curtata de acesta cu sute de trandafiri.


Lasa la cosmetica peste 1.000 de euro in fiecare luna


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.