Investitia se ridica la 1,5 mil. euroNoul centru are o suprafata de 1.380 mp  Plus, reteaua germana de magazine de tip discount, a deschis ieri, 12 septembrie, la Braila, in prezenta oficialitatilor locale si a conducerii Plus Discount Romania,
Investitia se ridica la 1,5 mil. euroNoul centru are o suprafata de 1.380 mp Plus, reteaua germana de magazine de tip discount, a deschis ieri, 12 septembrie, la Braila, in prezenta oficialitatilor locale si a conducerii Plus Discount Romania, cel de-al 46-lea magazin din Romania. Investitia in noul magazin s-a ridicat la 1,5 milioane euro. "Acesta este primul magazin Plus deschis la Braila, insa planurile noastre pentru acest oras nu se vor opri nicidecum aici. Conform strategiei noastre de expansiune - pe termen lung -, intentionam sa deschidem si la Braila mai multe magazine de proximitate. Astfel, din luna decembrie a acestui an, brailenii vor avea la dispozitie doua magazine Plus", a declarat Uwe Klostermann, director general Plus Discount Romania, intr-un comunicat al companiei.Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.380 mp, dintre care 1.080 mp reprezinta suprafata de vanzare, iar 300 mp sunt destinati spatiilor aferente. Magazinul este o constructie de tip "freestander", care respecta un format standard si dispune de 73 de locuri de parcare. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse Sortimentele magazinului Plus includ atat articole marca Plus, cat si articole premium la preturi accesibile. Gama de produse acopera circa 1.500 de articole, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe, carne in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 - detergenti, cosmetice si hrana de animale. Pe langa aceste produse, clientii beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice. Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti.Prezenta retelei Plus la Braila se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori. Strategia pe termen lung a Plus Discount in Romania prevede investitii de circa 200 de milioane de euro pentru constructia a aproximativ 70 de magazine. La acestea se va adauga si un centru regional de distributie la Cluj-Napoca. Printre cele mai recente locatii, unde reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis magazine, se numara Brasov, Curtea de Arges si Arad. Retailerul german a investit in fiecare dintre aceste centre comerciale suma de 1,5 milioane euro.Plus este un brand controlat de grupul german Tengelmann care exista pe piata germana de peste 35 de ani. Retailerul german este deja prezent, cu aproximativ 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati, in noua tari europene, precum Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.