Opt hipermarketuri Auchan in Capitala MGV Distri-Hiper, operatorul hipermarketurilor Auchan, ar putea deschide inca opt magazine in Bucuresti, pe termen lung. "In Bucuresti ar mai fi loc de inca opt magazine Auchan, deoarece este o piata cu p

Opt hipermarketuri Auchan in Capitala MGV Distri-Hiper, operatorul hipermarketurilor Auchan, ar putea deschide inca opt magazine in Bucuresti, pe termen lung. "In Bucuresti ar mai fi loc de inca opt magazine Auchan, deoarece este o piata cu potential", a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul companiei, Regis Mougel. Compania a renuntat la proiectul de a deschide un hipermarket in Berceni, in cadrul unui centru comercial, deoarece suprafata alocata magazinului era prea mica. Compania a deschis, ieri, al treilea hipermarket Auchan din Romania, la Pitesti, in urma unei investitii de circa 22 milioane de ­euro. ­(Mediafax)

Granturi Phare pentru proiecte de transport Proiectele eligibile pentru imbunatatirea infrastructurii de transport din zona de frontiera cu Bulgaria vor beneficia de granturi Phare cuprinse intre 50.000 de euro si un milion de euro, data-limita de depunere a propunerilor de proiecte fiind luna ianuarie a anului viitor. Programul se adreseaza autoritatilor locale, operatorilor de transport de interes public, asociatiilor locale ale intreprinderilor etc. (Mediafax)

AVAS a ridicat gajul de pe actiunile Rafo Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a ridicat gajul de pe 21,3 milioane de titluri ale Rafo, reprezentand 12,34% din totalul actiunilor companiei, in urma realizarii investitiilor de circa 60 milioane de dolari asumate de proprietar prin contractul de privatizare. Investitiile au fost realizate conform conventiilor, in numele si pentru Balkan Petroleum, de catre companiile Expanet si Calder-A. (Mediafax)

Bricostore creste peste 50% Reteaua de magazine de bricolaj Bricostore estimeaza pentru acest an o crestere cu 50-60% a cifrei de afaceri din Romania, comparativ cu nivelul de anul trecut, urmand sa incheie 2007 cu incasari de circa 730-770 milioane de lei (215-230 milioane de euro). "Pentru acest an, estimez o crestere organica a afacerilor de 25-30%, cresterea totala a afacerilor putand sa ajunga la 50-60%", a declarat directorul Bricostore Romania, Isabelle Pleska. Planurile pentru 2008 ale Bricostore prevad extinderea retelei din Romania cu patru magazine, dintre care trei vor fi la Braila, Arad si Focsani. (Mediafax)

Exporturile de energie, in scadere Importurile de energie au crescut anul trecut cu 3,1%, in principal ca urmare a majorarii volumelor de gaze naturale aduse in Romania de pe piete straine, iar exporturile de energie, categorie acoperita in proportie de peste 92% de produsele petroliere, s-au redus cu 8,4%. Potrivit Institutului National de Statistica (INS), la majorarea importurilor a contribuit si cresterea volumelor de produse petroliere, cu o pondere de 7%. (Mediafax)

Cosmote Romania a ajuns la 3 milioane de clienti Reteaua de telefonie mobila Cosmote Romania a ajuns la nivelul de trei milioane de clienti activi, dupa ce in luna aprilie a depasit doua milioane de utilizatori. Potrivit oficialilor companiei, odata cu cresterea cotei de piata (...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.