Miercuri seara, in fata avocatilor, a fost deschis si citit testamentul lasat de celebrul tenor Luciano Pavarotti. Speculatiile legate de faptul ca vaduvei Nicoletta Mantovani nu i-a lasat nimic mostenire sa au luat sfarsit. Aceasta a mos


Miercuri seara, in fata avocatilor, a fost deschis si citit testamentul lasat de celebrul tenor Luciano Pavarotti. Speculatiile legate de faptul ca vaduvei Nicoletta Mantovani nu i-a lasat nimic mostenire sa au luat sfarsit. Aceasta a mostenit o patrime din averea lui Pavarotti, informeaza gazeta.ru. LA CIOLAN. Notarul Luciano Buonanno a citit testamentul lui Luciano Pavarotti in fata fiicelor din cele doua casatorii precum si a vaduvei Nicoletta Mantovani. Conform ultimei dorinte testamentare, tenorul a impartit 50% din avere celor patru fiice: trei din prima casatorie (Cristina, Lorenza, Giuliana) si Alice din a doua casatorie. O patrime din mostenire va primi vaduva tenorului Nicoletta Mantovani. "Celelalte 25 de procente raman disponibile iar cel care a facut testamentul putea sa faca orice cu acesti bani", a declart Luciano Buonanno. Suma neimpartita se ridica la circa 200 mii de euro. Averea lui Luciano Pavarotti era constituita din imobile in Italia, New York si Monte Carlo, actiuni, drepturi de autor audio si video precum si documentele personale ale tenorului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.