Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor l-a votat, ieri, cu unanimitate de voturi, pe Bogdan Mihai Chetreanu, in functia de membru si comisar al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Bogdan Mihai Chetreanu a primit 249 de voturi favorab
Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor l-a votat, ieri, cu unanimitate de voturi, pe Bogdan Mihai Chetreanu, in functia de membru si comisar al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Bogdan Mihai Chetreanu a primit 249 de voturi favorabile din partea senatorilor si deputatilor prezenti la sedinta plenului reunit al Parlamentului,informeaza Mediafax.Secretarul Senatului Ilie Sarbu a declarat, dupa anuntarea votului, ca Bogdan Mihai Chetreanu va ocupa in cadrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si functia de comisar, care ii revine in concordanta cu cea de membru al acestei institutii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.