Ministerul Economiei si Finantelor a res-pins ieri toate cererile bancilor comerciale de cumparare de certificate de trezorerie, intrucat randamentul solicitat de institutiile comerciale de credit i s-a parut ca este prea ridicat. Licitatia a fost or
Ministerul Economiei si Finantelor a res-pins ieri toate cererile bancilor comerciale de cumparare de certificate de trezorerie, intrucat randamentul solicitat de institutiile comerciale de credit i s-a parut ca este prea ridicat. Licitatia a fost organizata de Ministerul Economiei si Finantelor pentru certificate de trezorerie cu discont, la o scadenta de sase luni, in valoare de 100 de milioane de lei. Volumul total al cererii s-a ridicat la o valoare de 338,34 milioane de lei. MEF a vandut, la ultima licitatie pentru certificate cu scadenta la sase luni, organizata pe 8 august, titluri de 100 de milioane lei, cu un randament mediu de 6,71% pe an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.