Judetul Dolj este recunoscut ca fiind unul extrem de „atractiv” in ceea ce priveste fotbalul din diviziile inferioare. In ultimele luni au fost cateva episoade interesante, care au provocat numeroase scandaluri la nivelul judetului, dar
Judetul Dolj este recunoscut ca fiind unul extrem de „atractiv” in ceea ce priveste fotbalul din diviziile inferioare. In ultimele luni au fost cateva episoade interesante, care au provocat numeroase scandaluri la nivelul judetului, dar care starnesc si acum zanbete printre cei neutri. Iata cateva dintre aceste exemple, cu precizarea ca aceasta este doar o mica parte din fascinanta lume a diviziei judetene.

La un meci de la Secui, „centralul” Alin Enache a avut nevoie de spitalizare dupa ce a incasat o bataie zdravana de la doi jucatori gazda. Cum era normal, fotbalistii au fost exclusi din viata sportiva, iar arbitrul a cerut daune morale.

Un caz aparte s-a petrecut in localitatea Secu. Formatia gazda evolua „in afara de concurs”, sustinea meciuri amicale, pentru ca s-a infiintat dupa inceputul sezonului. Intr-o asemenea partida, sustinatorii echipei, impreuna cu jucatorii, s-au napustit asupra arbitrului de centru si l-au batut. Decizia a fost una fara echivoc: amenzi usturatoare si excluderea. Dar... Stiinta Secu a fost exclusa de unde ? De nicaieri pentru ca nu era inregistrata
intr-o competitie oficiala.

Nici la „renumita“ comuna Poiana Mare lucrurile nu au fost deloc mai linistite. In cele patru, cinci etape cat Viitorul a evoluat in esalonul secund judetean, un component, Carpovici, a umplut de sange un asistent, Marius Bedelian, si a bruscat intreaga brigada de arbitri. Bineinteles, jucatorul in cauza nu va putea sa mai joace fotbal vreodata, iar Viitorul Poiana Mare s-a retras din campionat dintr-un motiv penibil: oficialitatile locale nu au bani sa tina echipa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.