Compania cu actionariat indian Copper Beech investeste 2,5 miliarde de euro pentru construirea de locuinte in Bucuresti si in imprejurimi.



Apartamentele cu doua camere din
Blue Tower s-au vindut  Dezvoltator
Compania cu actionariat indian Copper Beech investeste 2,5 miliarde de euro pentru construirea de locuinte in Bucuresti si in imprejurimi.



Apartamentele cu doua camere din
Blue Tower s-au vindut Dezvoltatorul imobiliar Copper Beech va cheltui impresionanta suma pentru construirea a 16.000 de locuinte in Bucuresti si in zonele limitrofe, proiecte pentru care a achizitionat deja 600 de hectare de teren. Primul proiect rezidential al Copper Beech pe piata romaneasca, in valoare de 30 de milioane de euro, este denumit "Blue Tower" si este construit in zona Colentina. Aproximativ 148 din cele 156 de apartamente vor avea vedere directa la Lacul si Parcul Plumbuita din Capitala. Proiectul consta intr-o singura cladire cu regim de inaltime P+16, construita pe un teren de 5.500 mp. Suprafetele apartamentelor variaza de la 45 mp pentru o garsoniera, 79 mp pentru cele cu doua camere, 120 mp pentru cele cu trei camere, 170 mp pentru cele cu 4 camere, in timp ce penthouse-urile au 200 mp. "Am vindut 70% din totalul apartamentelor, ceea ce inseamna 110 din cele 156 de locuinte. S-a vindut o pondere de 60-70% din fiecare categorie si doar cele de 2 camere au fost vindute toate", spune Diwaker Singh, Managing Director al Copper Beech. Acesta mai precizeaza ca cei care au achizitionat apartamente in acest complex sint 20 de companii, fonduri si persoane fizice.

Pretul apartamentelor este de 1.400-1.580 de euro/mpc., dezvoltatorul oferind doua modalitati de plata. Prima dintre acestea consta in plata a 25% ca avans, restul de 75% putind fi platite in transe lunare pe perioada constructiei. Varianta alternativa de plata este de 25% avans, restul de 75% putind fi platit la receptia apartamentului. Lucrarile la acest proiect au demarat in luna august anul acesta si se preconizeaza ca finalizarea sa aiba loc in iunie 2009. Urmatoarele doua-trei proiecte se vor orienta catre apartamente, apoi catre vile", conchide Managing Directorul companiei dezvoltatoare. Oficialii companiei au anuntat ca vor lansa 17 proiecte in urmatorii cinci ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.