Un numar de 11 persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier, produs marti seara, in judetul Cluj, pe drumul european E60, in apropierea orasului Huedin. Nefericitul eveniment s-a produs in jurul orei 22.30 si a necesitat interventia unui util
Un numar de 11 persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier, produs marti seara, in judetul Cluj, pe drumul european E60, in apropierea orasului Huedin. Nefericitul eveniment s-a produs in jurul orei 22.30 si a necesitat interventia unui utilaj de descarcerare si a sase ambulante pentru a-i transporta pe raniti la spitalele din apropiere.
Unsprezece oameni au ajuns la spital dupa ce microbuzul in care se aflau a fost izbit in plin de un TIR. Potrivit martorilor oculari, soferul autotrenului, care venea din Olanda cu o incarcatura de flori, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un microbuz in care se aflau 14 persoane, care se indrepta catre Oradea. Microbuzul venea de la Bucuresti, unde oamenii facusera cumparaturi. In urma impactului, ambele masini s-au rasturnat in santul de la marginea carosabilului. Ranitii au fost transportati cu sase ambulante la spitale, noua dintre ei fiind dusi la spitalele din Cluj, in timp ce alte doua persoane, cu rani mai usoare, au fost internate la Huedin. In continuare, cinci dintre persoanele ranite sunt in stare grava, in timp ce celelalte sase victime au rani mai usoare si se afla in afara oricarui pericol. Potrivit Mediafax, cei mai multi dintre pasagerii microbuzului dormeau cand TIR-ul a lovit in plin masina cu care mergeau spre casa. Comisarul Alexandru Muresan, seful Politiei Rutiere Cluj, a precizat ca din primele cercetari cauza accidentului pare sa fie neatentia la volan, soferul TIR-ului intrand pe contrasens. Martorii spun ca nu isi pot da seama daca soferul tirului a adormit la volan sau a pierdut controlul autovehiculului din alte motive, imprejurarile producerii accidentului urmand sa fie cercetate de politisti. Tot pe drumul spre Oradea, luni dupa-amiaza, o autobasculanta a lovit un cortegiu funerar, in urma acestui accident pierzandu-si viata cinci persoane si fiind ranite alte sapte. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.