Finantatorul Stelei i-a cerut in genunchi scuze fostei sotii a lui Hagi pentru depozitia de la divort, dezvaluie „Sport4all". Acum, Becali refuza sa jure pentru Borcea.

Gigi Becali, speriat de amploarea pe care au luat-o dezvaluirile sale cu privire la banii platiti dinamovistilor la finalul sezonului trecut pentru victoria ajutatoare cu CFR Cluj, a intors-o pe gluma, reducind toate declaratiile la sicane facute rivalului Cristi Borcea. „Ce declaratii am facut? Am zis 200, 300 de lei, am glumele mele cu Borcea, sa-l atac putin. Cei de la CFR nu-si dau seama ca eu mai si glumesc cu Borcea, nu inseamna ca trebuie sa faca Muresan conexiuni cu sute de mii de euro, ca nu e adevarat. Am spus lei? Luati-o asa cum am zis, ce, ne jucam cu sutele de mii de euro? Au innebunit la cap astia, he, he, he! Auzi, 200.000 de euro. Sint bani multi. N-o sa mai glumesc, ca le luati de bune. Daca deranjez pe cineva, sa intervina legea", a spus Becali. Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a replicat insa ca si lui personal i-a povestit Becali despre acesti bani, fara sa fi fost vorba de glume, si ca ancheta ar trebui sa ajunga la UEFA: „Toata lumea poate sa glumeasca, sa fie simpatica. Daca eu as face glume din astea, m-ar exclude din fotbal. Acele sume erau in euro, nu in lei, si erau cu mai multe zerouri,

mi-a povestit clar Becali".

Finantatorul Stelei a mentionat ca nu jura pe Biblie, asa cum i-a cerut Borcea, pentru ca nu a dat bani. „Jur ca nu i-am dat bani lui Borcea personal. Ii dadeam 300 de lei lui Borcea? El fumeaza un trabuc de 300 de lei. Credea CFR ca m-a prins, uite ca nu m-a prins. Pe mine ma enerva Borcea cu gesturile lui, va dati seama ce se intimpla cu el daca intra in Liga Campionilor?", a spus Becali, in timp ce Borcea, sigur pe el, se jura ca va cere depunctarea dinamovistilor daca se vor dovedi declaratiile rivalului de la Steaua. Refuzul lui Becali isi gaseste explicatia in trecutul sau alaturi de Gica Hagi. Conform revistei „Sport4all", finantatorul Stelei i-ar fi cerut scuze in genunchi fostei sotii a lui Hagi, Leni Celnicu, pentru depozitia data la divortul celor doi. Evenimentul s-a produs intr-o biserica, dupa o intilnire intimplatoare, Becali botezind un copil sarac. Pentru ca prima cerere de divort fusese respinsa intrucit Gica Hagi nu adusese suficiente dovezi, la urmatoarele infatisari, sustine „Sport4all", acesta a incercat sa demonstreze ca Leni nu a fost o sotie buna, venind cu motive de genul „a intirziat cu piinea la masa" sau „a indulcit cafeaua cu miere pentru ca nu aveam zahar in casa".

Unul dintre martori a fost actualul patron al lui Hagi, Gigi Becali. Dupa ani, la intilnirea dintre cei doi, Becali ar fi ingenuncheat pe treptele bisericii, spunind: „Ti-am facut un mare rau! Esti o fata buna si a fost o mare nedreptate tot ce ti s-a intimplat. Ma caiesc din suflet pentru ca am mintit la proces impotriva ta. Ma bucur ca ne-am intilnit si ca e si mama ta de fata. Cred ca e un semn de la Dumnezeu. Il rog pe Dumnezeu sa ma ierte pentru ca ti-am gresit". Leni i-a spus ca-l iarta, mai sustine sursa citata, drumurile celor doi nemaiintersectindu-se de atunci.

Becali nu-si schimba naravurile, lasind de inteles ca va mai face „glume" sub forma de donatii daca echipa sa va mai avea nevoie de anumite rezultate indirecte. „Hai sa vedem cine e mai puternic, cine are butoanele mai puternice. Apas eu pe butoane anul asta... de telecomanda. La Iasi, Borcea apasa imediat pe buton, trei puncte vor fi sigure. N-ai cum sa risti, ai si antrenor nou, trebuie sa dati un impuls, trebuie sa apesi pe butoane, ce conducator esti tu? Eu apas pe butoane imediat ca sa nu risc", a spus Becali.

„Rautacisme" pentru Hagi In razboiul dintre Olaroiu si Hagi, finantatorul a continuat sa fie de partea fostului antrenor al Stelei. „Olaroiu e om de mare caracter, e pentru mine fratele meu mai mic. Trebuie sa aiba bun-simt sa nu se ia de Hagi, ca e nasul meu si antrenorul Stelei. Nu s-a luat de el, a spus asa, n-a zis nimic jignitor. De ce sa se simta Hagi lezat? Alaltaieri am vorbit cu Gica: «Cel mai mare antrenor, excluzindu-i pe Lucescu si Ienei, e Olaroiu. Gica, vrei sa fii mai mare? Trebuie sa demonstrezi. Du echipa in primavara Ligii Campionilor, ia campionatul si esti mai mare ca Oli. Calificarea mai departe in LC e mai mare performanta decit semifinalele Cupei UEFA, atunci Oli ce-o sa mai spuna? Jos palaria»", a spus Becali.