Jorje Garbajosa, pivot in nationala Spaniei, s-a transferat in NBA abia dupa ce a cistigat cu ibericii titlul mondial la baschet. Nu i-a fost greu sa intre in inimile suporterilor lui Toronto Raptors, insa o accidentare suferita pe 26 martie, in jocu
Jorje Garbajosa, pivot in nationala Spaniei, s-a transferat in NBA abia dupa ce a cistigat cu ibericii titlul mondial la baschet. Nu i-a fost greu sa intre in inimile suporterilor lui Toronto Raptors, insa o accidentare suferita pe 26 martie, in jocul cu Boston Celtics, l-a facut indisponibil pina la sfirsitul sezonului. A revenit pe terenul de joc abia cu ocazia Campionatului European de Baschet, inceput in urma cu zece zile, desi initial clubul sau din NBA nu si-a dat acceptul, din motive medicale, ca Garbajosa sa joace la CE. S-a induplecat abia dupa ce Federatia spaniola s-a angajat sa plateasca 600.000 de euro lui Toronto, in cazul in care jucatorul va suferi o recidiva la accidentarea din martie. Astazi, Garbajosa incearca sa califice Spania in semifinalele CE. Un meci de referinta al lui Garbajosa in NBA, impotriva lui Chicago Bulls:


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.