Producatorul de sisteme pentru acoperisuri Coilprofil estimeaza pentru acest an o crestere cu circa 60% a cifrei de afaceri, la 11 milioane de euro, pe fondul cresterii pietei constructiilor, a declarat, ieri, Marius Caranfil, reprezentant tehnic si
Producatorul de sisteme pentru acoperisuri Coilprofil estimeaza pentru acest an o crestere cu circa 60% a cifrei de afaceri, la 11 milioane de euro, pe fondul cresterii pietei constructiilor, a declarat, ieri, Marius Caranfil, reprezentant tehnic si comercial al firmei.Coilprofil detine o fabrica in localitatea Ceptura, judetul Prahova, deschisa in 2001, unde produce tabla ondulata, tabla metalica tip tigla, casete pentru fatada si alte tipuri de sisteme pentru acoperis. "Investitia pentru constructia fabricii s-a ridicat la opt milioane de euro. In acest an, am finalizat o investitie de trei milioane de dolari pentru realizarea unei linii de producere a panourilor de tip sandwich. Pana in 2009, intentionam sa mai investim inca patru milioane de euro, pentru extinderea gamei de produse", a spus Caranfil, citat de Mediafax. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de sapte milioane de euro. Produsele Coilprofil sunt vandute la nivel national, printr-o retea de 60 de dealeri si distribuitori. Reprezentantul companiei a precizat ca in acest an pretul sistemelor pentru acoperisuri va creste cu circa 6-7%, ca urmare a majorarii pretului la otel pe piata mondiala."Cresterea pretului la otel este de 6-7% pe an, iar acest avans se va regasi la sfarsitul anului in pretul produselor finale", a precizat Caranfil. Firma face parte din grupul belgian Coilprofil, specializat in productia de tabla cutata, profile galvanizate, piese de finisaj si elemente de izolatie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.