In judetul Neamt, terasa unui bar a fost facuta praf de un TIR din Bucuresti, incarcat cu produse din carne. Soferul, Alexandru Marin, circula pe soseaua E 85 indreptandu-se dinspre Bacau spre Roman si, ajuns in localitatea Horia, a pierdut brusc co
In judetul Neamt, terasa unui bar a fost facuta praf de un TIR din Bucuresti, incarcat cu produse din carne. Soferul, Alexandru Marin, circula pe soseaua E 85 indreptandu-se dinspre Bacau spre Roman si, ajuns in localitatea Horia, a pierdut brusc controlul volanului. Autotrenul, marca Mercedes si inmatriculat cu numarul B 92 MTP, a rulat cateva zeci de metri pe contrasens, a iesit de pe carosabil si, dupa ce a ras efectiv cateva tufe aflate pe marginea soselei, a spulberat gardul imprejmuitor al unui bar si a intrat cu toata viteza in terasa acestuia. Pe respectiva terasa se afla la ora aceea doar un singur consumator, in varsta de 68 de ani, care a apucat sa fuga dupa ce si-a vazut moartea cu ochii. „Stateam la un rachiu, cand am vazut TIR-ul trecand prin gard si indreptandu-se cu vuiet spre terasa. M-au cuprins fiori de moarte si nici nu stiu cand am alergat in bar, strigandu-le celor de acolo: fugiti, ca ne omoara!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.