Reinvestit sef al vestiarului dupa revenirea lui Ovidiu Stanga pe banca tehnica a "alb-albastrilor", Madalin Ciuca este convins ca formatia din Banie va iesi din criza o data cu meciul programat sambata.      a–  J
Reinvestit sef al vestiarului dupa revenirea lui Ovidiu Stanga pe banca tehnica a "alb-albastrilor", Madalin Ciuca este convins ca formatia din Banie va iesi din criza o data cu meciul programat sambata.      a–  Jurnalul National: Ce se intampla cu Universitatea? Madalin Ciuca: Am traversat niste momente teribil de grele, dar acum e timpul sa ne revenim. Va asigur ca etapa aceasta vom invinge. Cinci etape fara nici un punct luat sunt de-ajuns. Pe de alta parte, cred ca am avut si ghinion. Daca nu intalneam Rapidul runda trecuta, de atunci ieseam din aceasta pasa neagra. Cu oricare alta echipa am fi jucat, era altceva, dar asa am intalnit poate cel mai in forma adversar din acel moment. a–  Ce a adus nou revenirea lui Ovidiu Stanga pe banca? Este o schimbare, chiar un plus, pentru ca Ovidiu ne cunoaste, am lucrat inainte cu el, am facut o performanta impreuna, dar trebuie sa-l ajutam si noi. Sa castigam cu UTA, apoi treptat sa obtinem si alte victorii. a–  Ai redevenit capitanul echipei. Da, este o onoare pentru mine, chiar daca am mai indeplinit acest rol si in trecut. Totodata, reprezinta un atu in plus pentru prestatiile mele, dar important este sa castigam. "Niciodata n-am fost atat de obosit!" a–  Totusi, ce s-a intamplat de la acel 4-0 cu Farul de s-a ajuns la cinci infrangeri consecutive? Nu am putut sa mai alergam! Se pare ca forma maxima am atins-o in jocurile de pregatire, iar acum nu am mai putut face fata. Nu pot spune ca a fost facuta gresit pregatirea fizica, insa eu unul am facut destule stagii fizice de-a lungul anilor, dar niciodata nu m-am simtit atat de obosit dupa cateva etape! a–  Nu va deranjeaza cand suporterii spun ca n-aveti valoare? E normal sa se spuna asta cand pierzi cinci meciuri la rand. Am vorbit si eu cu destui oameni care m-au oprit pe strada, dar sunt sigur ca, depasind acest blocaj, va fi bine si ne vor reconsidera calitatile, ca atunci cand am castigat atatea partide. a–  Conducerea clubului intentioneaza sa va blocheze salariile daca nu veti castiga. Si acum pierdem destui bani. Intr-adevar, contractele inca le luam, dar pierdem primele de joc. Oricum, riscam sa fie si salariile blocate daca vom continua asa. In meciurile pierdute am dat deja cu piciorul la cateva mii de dolari, care sunt bani destui in Romania. a–  Nu va e frica de acest minus 6 la "adevar"? Ba da! Ne sperie si pe noi, insa de-abia asteptam acest meci cu UTA, sa invingem si sa ne linistim. Nu va fi usor, pentru ca aradenii formeaza o echipa incomoda si destul de buna, insa vom face totul pentru succes. In plus, ne vor ajuta mult si revenirile lui Tanasa si Baird. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.