TBI Leasing a incheiat contracte in valoare de 50 milioane de euro in primul semestru al acestui an, cu 15% mai mult comparativ cu aceeasi perioada din 2006 si a inregistrat un profit de 1,2 milioane euro, au anuntat reprezentantii companiei. "Estima
TBI Leasing a incheiat contracte in valoare de 50 milioane de euro in primul semestru al acestui an, cu 15% mai mult comparativ cu aceeasi perioada din 2006 si a inregistrat un profit de 1,2 milioane euro, au anuntat reprezentantii companiei. "Estimam ca pana la finalul anului curent vom incheia peste 5.000 de contracte noi, cu o valoare totala de peste 100 milioane euro", a declarat directorul general al companiei, Florentina Mircea. Compania a obtinut ieri un credit sindicalizat de la cinci banci, a carui valoare se ridica la 48,5 milioane de euro, pe o perioada de sase ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.