Finantatorul Universitatii a recunoscut ca a ales varianta actuala dupa ce mai multi antrenori, printre care cehul Petrzela si italianul Zenga, au refuzat Craiova.

Invitat luni seara la Telesport, finantatorul Stiintei, Adrian Mitite
Finantatorul Universitatii a recunoscut ca a ales varianta actuala dupa ce mai multi antrenori, printre care cehul Petrzela si italianul Zenga, au refuzat Craiova.

Invitat luni seara la Telesport, finantatorul Stiintei, Adrian Mititelu, a explicat cum s-a ajuns la revenirea surprinzatoare a antrenorului Ovidiu Stinga la Universitatea Craiova, recunoscind ca a apelat la serviciile acestuia doar dupa ce o serie de antrenori au refuzat sa preia friiele gruparii fanion a Olteniei. "Vlastimil Petrzela, fost antrenor la Slavia Praga si Zenit St. Petersburg, a fost unul dintre tehnicienii doriti de Universitatea. N-am reusit sa il aducem pentru ca semnase cu FC Baku si nationala Azerbaidjanului. A mai fost un antrenor italian caruia nu ii dau numele, care a refuzat sa vina imediat, dar s-a aratat disponibil din iarna sau din vara. Am discutat si cu Walter Zenga, dar ne-a refuzat si acesta. De asemenea, italianul Nicolo Napoli, la care eu tin foarte mult, a fost contactat, dar a spus ca nu poate veni mai devreme de o luna. In aceste conditii, Stinga era cea mai buna solutie pentru ca el cunostea lotul", a spus patronul Stiintei. Acesta a dezvaluit ca a intentionat la un moment dat sa-l puna pe Sorin Cirtu antrenor, dar a renuntat din cauza unor probleme medicale pe care Sorinaccio le are. In schimb, seful alb-albastrilor a declarat ca nu s-a gindit la varianta Ilie Balaci "pentru ca nu am vrut sa-l expun si am vrut sa-l protejez".

In plus, Mititelu a anuntat ca mai multi jucatori din lotul actual al Stiintei nu vor mai face din iarna parte din familia Stiintei, acestia urmind sa fie lasati sa plece la alte echipe. "Sint 3-4 jucatori care la iarna vor pleca. Ne stringem mina si ne despartim. I-am asteptat destul doi ani. Nu sint neaparat jucatori straini", a spus finantatorul, care a dat asigurari ca printre acestia nu se va gasi nici un jucator de baza. Seful alb-albastrilor s-a laudat ca numai in aceasta iarna a primit oferte pentru sapte dintre fotbalistii de baza ai Stiintei, pe care ar fi putut lua peste 12 milioane de euro. Conform acestuia, Bornescu si Florin Costea au fost doriti de Gigi Becali la Steaua, iar pentru Rose a avut oferta de 700.000 de euro din Bundesliga.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.