Sir Alex Ferguson, managerul lui Manchester United, a fost agresat, luni dupa-amiaza, intr-o gara de langa Londra, a anuntat un purtatorul de cuvant al politiei locale. Conform unor surse din politia londoneza, unul dintre agresori era suporter al Ch
Sir Alex Ferguson, managerul lui Manchester United, a fost agresat, luni dupa-amiaza, intr-o gara de langa Londra, a anuntat un purtatorul de cuvant al politiei locale. Conform unor surse din politia londoneza, unul dintre agresori era suporter al Chelsea. RANIT. Sir Ferguson a iesit destul de sifonat din altercatie. "Putem confirma ca una dintre victime este Sir Alex Ferguson si ca a fost ranit la un picior", a declarat un purtator de cuvant al politiei. In varsta de 66 de ani, Ferguson, care mergea la Londra cu trenul, a fost agresat de un barbat in gara Euston. Rana nu a fost foarte grava, iar Ferguson s-a putut duce apoi la intalnirea pe care o avea.Agresorul, un barbat in varsta de 40 de ani, cel mai probabil suporter al Chelsea, a fost retinut si pus sub acuzare pentru agresiune corporala si tulburarea linistii publice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.