Candidata de azi la titlul de “Sex Bomb Gardianul”, Dana Savuica, a fost prima vedeta din Romania care a acceptat sa se dezgoleasca pentru revista Playboy si ar putea fi directorul ziarului nostru pentru o zi daca va obtine cea mai mare
Candidata de azi la titlul de “Sex Bomb Gardianul”, Dana Savuica, a fost prima vedeta din Romania care a acceptat sa se dezgoleasca pentru revista Playboy si ar putea fi directorul ziarului nostru pentru o zi daca va obtine cea mai mare nota din partea dumneavoastra, pe site-ul www.gardianul.ro. Si-a petrecut copilaria in Asia, unde tatal ei a fost diplomat. A fost model de succes in anii '90, debutand la Casa de Moda Venus, condusa de Zina Dumitrescu. In 1997, si-a infiintat propria agentie de manechine, Etiquette Models, iar apoi a scos pe piata doua colectii de accesorii din piele de reptila. Este casatorita cu Razvan Stanciu si are o fetita de 13 ani, Julie.

Dana Savuica a ramas in memoria publicului ca fiind prima vedeta din Romania care a aparut goala in Playboy. La 37 de ani, blonda se poate lauda cu o activitate bogata in domeniul modei, fie ca manechin, fie ca patron de agentie de modele sau creator de accesorii. S-a nascut la Bucuresti, dar la varsta de doi ani a plecat in Indonezia impreuna cu parintii ei. Tatal ei, diplomat de cariera, i-a asigurat Danei un start promitator in viata. In primii ani de scoala, viitorul ma nechin s-a mutat in Sri Lanka, unde s-a indragostit de cultura si obiceiurile asiatice. Totodata, Dana isi aminteste ca era deseori marginalizata si privita cu ochi rai de ceilalti colegi, pe motiv ca provenea dintr-o tara comunista. Totusi, acasa se bucura de tot luxul de care beneficiaza diplomatii si declara ca nu i-a lipsit niciodata nimic pe plan material. In clasa a sasea, este data in grija bunicilor, la Targoviste, si reia scoala in Romania. Spune ca i-a fost extrem de greu sa se adapteze la stilul de invatamant romanesc, dar si sa faca fata restrictiilor comuniste, dupa ce se bucurase de libertate peste hotare.


La inceputul anilor '90, Dana il cunoaste pe Razvan Stanciu, cu care se casatoreste. Vedeta spune ca sotul ei a incurajat-o sa se inscrie la un curs de modele la Casa de Moda Venus, condusa de Zina Dumitrescu. Intre 1990 si 1997, prezinta pentru Catalin Botezatu, Venera Arapu, Doina Levintza, dar si pentru case straine precum Givenchy, Gucci sau Versace.

In 1993, termina Academia de Studii Economice Bucuresti si ramane insarcinata. In acea perioada, Dana a aflat ca la TVR se cautau prezentatori, asa ca participa la un concurs pe care il castiga si se alege cu o rubrica de stil in cadrul “Matinalului”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.