Elevii lui Victor Piturca isi  masoara astazi fortele cu puternica reprezentativa a Germaniei (ora 21.30, in direct la TVR 1), in amicalul anului. “Panzerele” considera ca acesta este cel mai bun prilej pentru a se razbuna pentru um
Elevii lui Victor Piturca isi masoara astazi fortele cu puternica reprezentativa a Germaniei (ora 21.30, in direct la TVR 1), in amicalul anului. “Panzerele” considera ca acesta este cel mai bun prilej pentru a se razbuna pentru umilinta suferita in aprilie 2004, in Giulesti.

Pentru managerul general al reprezentativei Germaniei, Oliver Bierhoff, meciul de astazi de la Koln reprezinta cel mai bun prilej sa spele rusinea suferita in urma cu trei ani, cand vicecampioana mondiala a fost zdrobita de Romania cu scorul de 5-1. “A fost o umilinta pe care cu greu o putem uita. Romania ne-a calcat in picioare in acel meci”, a declarat Bierhoff.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.