Unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de securitate din Europa, Panda Security,  isi propune sa atinga o cota de 35% in urmatorii cinci ani pe piata romaneasca de profil, a informat, ieri, compania. Pentru anul 2008, cota de piata esti
Unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de securitate din Europa, Panda Security, isi propune sa atinga o cota de 35% in urmatorii cinci ani pe piata romaneasca de profil, a informat, ieri, compania. Pentru anul 2008, cota de piata estimata este de 20%, in Romania.Directoul general Nektarios Deligiannis a precizat ca lansarea biroului din Romania are ca principal scop targetarea directa a pietei locale si dezvoltarea parteneriatelor strategice de distributie. "Inaugurarea reprezentantei din Romania marcheaza interesul pe care il avem pentru aceasta piata, in continua dezvoltare. Momentul inaugurarii biroului coincide cu introducerea pe piata romaneasca a celei mai noi generatii de solutii de securitate, dedicate publicului larg, Panda Antivirus 2008, Panda Antivirus + Firewall 2008 si Panda Internet Security 2008", a declarat directorul de retail Panda Security, Andrei Butuc.Compania ofera o gama de solutii de securitate destinate atat clientilor apartinand segmentului corporate, cat si utilizatorilor individuali.Panda Security activeaza pe piata de solutii de securitate IT in peste 200 de tari si propune un nou model de securitate, creat pentru a face fata noului val de cyber crime si pentru a proteja clientii de toate amenintarile virtuale, in special de cele invizibile. Simultan cu pregatirea lansarii reprezentantei din Romania, firma a semnat doua contracte de distributie cu Flamingo Distribution Center si Scop Computers, care vor asigura prezenta produselor Panda in peste 400 de magazine din intreaga tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.