Marian Sofronie a inapoiat un portofel cu acte si bani, gasit in statiunea Mamaia. El a vazut ca in portofel se aflau mai multe documente si 1.000 de lei. A luat imediat legatura cu proprietarul borsetei, un barbat din Bucuresti, pentru a-i restitui
Marian Sofronie a inapoiat un portofel cu acte si bani, gasit in statiunea Mamaia. El a vazut ca in portofel se aflau mai multe documente si 1.000 de lei. A luat imediat legatura cu proprietarul borsetei, un barbat din Bucuresti, pentru a-i restitui acestuia bunurile pierdute. "Gestul pe care l-am facut este rezultatul educatiei mele. Este ceea ce ma reprezinta ca om. Nu as fi putut sa pastrez banii pe care i-am gasit in acea borseta. Sper ca gestul meu sa poata deveni un exemplu pentru concetatenii nostri", a declarat Marian Sofronie. Neobisnuiti sa aiba de-a face cu astfel de fapte, politistii din Constanta s-au gandit sa-l recompenseze pe bunul samaritean. Astfel, seful IPJ Constanta i-a trimis lui Sofronie o scrisoare de multumire. Pentru gestul sau mai rar intalnit, Jurnalul National il declara pe Marian Sofronie "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.