Cele trei fiice ale regretatului tenor italian Luciano Pavarotti sunt pregatite sa se lupte cu cea de-a doua sotie a cantaretului de opera pentru mostenirea averii de 500 de milioane de dolari lasate mostenire de acesta, relateaza site-ul Bang Showbi

Cele trei fiice ale regretatului tenor italian Luciano Pavarotti sunt pregatite sa se lupte cu cea de-a doua sotie a cantaretului de opera pentru mostenirea averii de 500 de milioane de dolari lasate mostenire de acesta, relateaza site-ul Bang Showbiz.

Tenorul, care a parasit scena vietii in cursul saptamanii trecute, isi schimbase recent testamentul in favoarea celor trei fiice provenite din prima casatorie, Lorenza, Cristina si Giuliana. Si totusi, cea de-a doua sotie a lui Pavarotti, Nicoleta ­ mama celei de-a patra fiice a tenorului, Alice (3 ani) ­ crede ca merita mai mult decat suma mentionata in testament.

Acum, apropiatii familiei se asteapta la o lupta juridica pentru avere, care include cateva case in New York, Monte Carlo si Modena. "Este foarte trist ca nici nu a intrat bine in mormant, iar aceasta lupta a inceput deja", a declarat Andrea Strata, fostul dietetician al tenorului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.