REALITY SHOW: daca maine te duci la Parchet si depui o plangere impotriva sefului sau inamicului numarul 1 din politica, de la locul de munca sau din preajma casei (ma refer la vecini!), Parchetul - conform legii - e obligat sa-ti primeasca solicita
REALITY SHOW: daca maine te duci la Parchet si depui o plangere impotriva sefului sau inamicului numarul 1 din politica, de la locul de munca sau din preajma casei (ma refer la vecini!), Parchetul - conform legii - e obligat sa-ti primeasca solicitarea si sa dea o solutie. Automat, seful, inamicul politic sau vecinul intra in cercetare penala. Daca vrei sa faci si valva ca sa stie tot electoratul - de la munca, din politica sau din bloc -, faci cumva ca informatia sa apara pe un circuit mediatic. Daca interesele o cer, informatia conform careia esti cercetat penal poate ramane pe firmamentul media inca 3-4-10 ani... Va veti intreba, desigur, de ce si cum.

DE CE:
Pentru ca legea - procedura penala - nu impune un termen clar, o luna, sase luni sau un an, in care anchetatorul sa fie obligat sa dea o solutie: neincepere sau inceperea urmaririi penale.

Pentru ca in dreptul penal nu exista sintagma “acte premergatoare“, si cu toate acestea, parchetele, in comunicatele lor catre popor, o folosesc fara jena, la maximum.

CUM:


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.